bg

Kookclub maart 2016

Maart 2016

Aperitief San Piedro

 

alles bij elkaar toevoegen
serveren met ijsblokjes en garnituur

 

heel koud serveren

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

---------------------------------------

20 cl jenever
10 cl limoncello
60 cl sap van bloedappelsien

Voorgerecht : berlotti Bonen met Sint-Jacobsnootjes

 gekuiste coquilles met 1/2 sneetje spek omwentelen en bakkin in boter 2min
de berlotti bonen 12h weken in koud water,p&z,
afgieten en opzetten met 1 geschilde aardappel,1 tomaat,1 bol look en bouquet garni
45/50 min laten doorkoken,afgieten en sap houden
aardappels pletten,tomaat,look,p&z,beetje kookvocht,beetje olijfolie en gehakte peterselie toevoegen
  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

3 coquilles pp
250 gr berlotti bonne
spekreepjes
aardappelpuree

 

gekuiste coquilles met 1/2 sneetje spek omwentelen en bakkin in boter 2min
de berlotti bonen 12h weken in koud water,p&z,
afgieten en opzetten met 1 geschilde aardappel,1 tomaat,1 bol look en bouquet garni
45/50 min laten doorkoken,afgieten en sap houden
aardappels pletten,tomaat,look,p&z,beetje kookvocht,beetje olijfolie en gehakte peterselie toevoegen Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
3 coquilles pp
250 gr berlotti bonne
spekreepjes
aardappelpuree

 


Hoofdgerecht :Picanha van Kalfsvlees

aardappelen en ajuin in schijfjes snijden.
p&z en veel olijfolie opzetten onder deksel 20 min.
erwtjes in puree koken,ajuin,p&z
erwtjes+ajuin+spek p&z vlak voor opdienen puree eronder en gesneden salade
Picanha in pan aanbakken,p&z en inoven voor 15 min op 200°  laten rusten
aardappelen afgieten in olie(niet wegdoen ) en opbakken  

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
4 aardapplen
1 ajuin
erwtjes
spek
pinancha

 

aardappelen en ajuin in schijfjes snijden.
p&z en veel olijfolie opzetten onder deksel 20 min.
erwtjes in puree koken,ajuin,p&z
erwtjes+ajuin+spek p&z vlak voor opdienen puree eronder en gesneden salade
Picanha in pan aanbakken,p&z en inoven voor 15 min op 200° laten rusten
aardappelen afgieten in olie(niet wegdoen ) en opbakken

Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
4 aardapplen
1 ajuin
erwtjes
spek
pinancha

 


Nagerecht :Geitekaas

2 soorten geitenkaas 2x paneren in panko
2 soorten appel in staafjes snijden
1 pot kersenconfituur en balsamicoazijn opkoken

dresseren op salade van venkel

 

 

2 soorten geitenkaas 2x paneren in panko
2 soorten appel in staafjes snijden
1 pot kersenconfituur en balsamicoazijn opkoken

dresseren op salade van venkel

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Romantiek-Wellness 1 nacht weekend
  • Prijs arrangement voor 2 personen 
  • 1 Nacht in romantische kamer met kaarslicht, muziek, badmantels, allerlei badkamergadgets
  • Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
  • Flesje Bubbels  op de kamer.
  • Saunasessie privaat (2u)
  • Fietsen, kaarten & wandelroutes
  • Ontbijt met tal van streekspecialiteiten 
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien